Jubileumconcert Licht!

Koor Connection in samenwerking met Koninklijke Haagse Harmonie.

2017_05_07_koorconnectionjubileum25jaarKoor Connection bestaat 25 jaar en geeft op 24 juni om 20.00 uur een jubileumconcert in de Emmauskerk aan de Leyweg 930. Het koor is voor dit jubileum een unieke samenwerking aangegaan met de Koninklijke Haagse Harmonie. Op het programma staan enkele speciaal voor koor en harmonie gearrangeerde stukken zoals de Missa Brevis van Jacob de Haan, maar ook bewerkte stukken zoals het Hallelujah van Leonard Cohen. Daarnaast zal het koor zelf ook enkele ”lichte” koorstukken ten gehore brengen. Het belooft een gevarieerd en bijzonder concert te worden waarin u muzikaal wordt meegenomen van zonsopgang tot sterrenlicht. U bent 24 juni van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Toegang is gratis, met een vrijblijvende deurcollecte.

Koor Connection zingt met veel enthousiasme tijdens vieringen in de parochie van de Vier Evangelisten en geregeld ook in de parochie van Maria Sterre der Zee. In november 1991 begon Koor Connection met een klein aantal jonge zangtalenten als jongerenkoor in de Pastoor van Ars. Nu, ruim 25 jaar later, is het koor uitgegroeid tot een jongvolwassen koor in de leeftijd van 18-45 jaar, dat streeft naar hoge muzikale kwaliteit.

Naast de maandelijkse vieringen heeft Koor Connection in de loop der jaren een heel scala aan muzikale activiteiten verzorgd. Geregeld nemen we deel aan korenfestivals en u heeft ons ook al twee keer in het theater kunnen treffen. Ook de televisie is voor ons geen onbekend terrein. Zo waren we te zien bij ‘Nederland Zingt’, namen we deel aan het tweede seizoen van ‘Korenslag’ en ondersteunden we een TV-mis vanuit de Heilige Jacobus de Meerdere. Daarnaast verhogen we al 25 jaar de feestvreugde tijdens belangrijke momenten in het leven van koorleden en vrienden door te zingen tijdens bruiloften en doopvieringen. We hopen u 24 juni te ontvangen in de Emmauskerk voor een bijzondere muzikale ontmoeting. Weest Welkom!

Wat: Jubileumconcert Koor Connection i.s.m. Koninklijke Haagse Harmonie
Wanneer: 24 juni om 20.00 uur