Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

Evenement details:

• za

Nationale Ziekendag

11.00 en 17.00 uurTabitha en Pastoor van Arskerk

In het kader van Nationale Ziekendag wordt op zaterdag 8 september bijzondere aandacht aan de zieken besteed.

In Tabitha met een oecumenische ziekenzalving en ziekenzegening om 11.00 uur en een ziekenzalving om 17.00 uur tijdens de H. Mis in de Pastoor van Arskerk.

In Tabitha gebeurt de sacramentele toediening door Pater Klemens Hayon, SVD en geschiedt de ziekenzegening door ds. Hanny van der Stelt, Geestelijk Verzorger van Tabitha. Ook (klein)kinderen zijn van harte welkom. Kijk eens in uw omgeving of u iemand behulpzaam kunt zijn die slecht ter been is.
    Hulp aan uw medemens is ook een teken van barmhartigheid.
    Graag tevoren aanmelden:

• Bij Nico Rongen voor Tabitha (ronge142@planet.nl) of Marga van Leest voor de Pastoor van Arskerk (mlangehenkel@live.nl).
    • Of op de lijst die vanaf 25/26 aug. in de Bergerie ligt.
    • Of via de Ars telefoon (3257269); o.v.v. uw naam en contactgegevens.

Vooraf aan de H. Mis in Tabitha staat er vanaf 10.30 uur koffie en thee gereed. Na afloop van de H. Mis in de Pastoor van Ars is er deze middag ook koffie en thee voor U.