Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

do
    Lourdes

Samen met de parochie Maria Sterre der Zee (Den Haag Noord) organiseert onze parochie een bedevaart naar Lourdes. In dit Maria-oord in het gebied van de Pyreneeën komen hemel en aarde voor je gevoel samen. Een heerlijke plaats om te zijn, om met elkaar te bidden en tot geestelijke rust te komen. De pelgrims die per touringcar reizen, zullen onderweg nog enkele andere plaatsen bezoeken.

Nadere info volgt via het parochieblad Spirit, de website van de parochie en aparte flyers

14.00 - 16.00 uurMaria van Eik en Duinen

Een gezellig middag voor iedereen. Thee of koffie en heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Vrijwillige financiële bijdrage en graag opgave bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap van Maria van Eik en Duinen

• za
    20.00 uurMaria van Eik en Duinen kerk

Het koor Capella Sine Nomine o.l.v. André Vis, zingt motetten van Bach en werken van Nystedt, Tompson en Whitacre. Toegang gratis, na afloop is er een deurcollecte.

• do
    19.00 uurMaria van Eik en Duinen kerk

Naast het gedenken van de overledenen tijdens de viering van Allerzielen in de kerk van Maria van Eik en Duinen, gaan wij na de viering naar onze begraafplaats St. Jozef waar nabestaanden een grafkaars bij het graf van hun dierbare kunnen plaatsen en het graf kunnen laten zegenen.

16.30 uurMaria van Eik en Duinen

Voor jongeren tussen 16 en 25 jaar die van koken houden en tijdens de maaltijd ook nog iets willen opsteken over het geloof, plan dan deze gebeurtenis in je agenda en doe mee. Aanmelden bij diaken.josvanadrichem@p4ev.nl

• zo
    16.00 uurAbdijkerk

Voor iedereen die mee wil zingen en inspiratie voor het Kerstfeest op wil doen, is deelname aan deze Loosduinse oecumenische traditie aan te bevelen.